MESAJ PUBLIC DE INFORMARE - 23.05.2021
 
În prezent, toate probele biologice recoltate până la momentul de față sunt negative iar procesul de validare procedurală continuă.
Pacienții aflați pe listele de așteptare au fost contactați personal de către medicii curanți și îndrumați procedural pentru a fi internați atunci când finalizează obținerea biletului de trimitere pentru internare de la medicii de familie.

Luni va începe internarea primilor pacienți aflați prioritar pe listele de așteptare.
Va fi o procedură de internare în pași clar stabiliți, care cuprinde verificarea documentelor de internare, întocmirea formelor de internare, testarea rapidă a pacienților vaccinați cu ambele doze de vaccin sau testarea RT-PCR a pacienților nevaccinati, cu mijloacele proprii ale spitalului. Spitalul prin sprijinul ASSMB dispune de linie testare RT-PCR cu capacitate de 24 probe concomitente. După validarea probelor, pacienții vor fi conduși în saloane.

Mulțumim încă o dată pacienților care au încredere în calitatea serviciilor noastre și îi asigurăm că siguranța acestora și soluționarea patologiilor pentru care se internează constituie principala noastră preocupare. Ne cerem scuze anticipat pentru micile neajunsuri inerente reîncărcării masive ale circuitelor spitalului într-un timp scurt apărute din dorința reintrării în normalitatea îngrijirilor medico-chirurgicale.

Tot personalul este dedicat acestei acțiuni (nefiind demarat programul operator pentru moment). După demararea internărilor de luni 24.05.2021, se va reface o analiză a procedurilor de internare, urmând ca în zilele următoare să crească numărul pacienților internați și demarând și programul operator.
Pacienții vor primi individual informații în timp util de la medicii curanți cu care au ținut legătura.


Mulțumim încă o dată pacienților pentru încrederea acordată serviciilor noastre!
Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular "Foișor"
"Înaltă tehnologie, calitate, mereu aproape de pacienți!"
23.05.2021